Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kwaśnica po góralsku.

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula podsmażona 10 dkg
czosnek 3 ząbki
grzyby suszone 2-3 dkg
woda 2,5 litra
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kwaśnica po góralsku.

Ugotować wywar na wędzonych żeberkach. Dodać kapustę kiszoną, następnie grzyby, przyprawy, przysmażoną cebulę i czosnek. Gotować około 50 min. Podawać z chlebem.
Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dominique 07.02.2017 20:35
może też kieydś sama zrobię? :)
KOBRA 10.06.2012 19:17
pyszna jest taka kwaśnica
aacaac 14.08.2011 11:59
pycha
Ewa111 07.05.2011 10:34
świetny przepis ,w końcu zacznę gotować kwaśnicę
Marta98 19.01.2011 22:04
mniam
Bożena13 02.01.2011 14:53
w końcu wiem jak robi się dobrą kwaśnice;D
iwona332 27.09.2010 22:06
super
ben-ka 23.09.2010 14:25
Kwaśnica to zupa,którą mój mąż zawsze się zajada jak jestesmy w górach,tam mu najbardziej smakuje:)
anja3107 28.08.2010 11:42
pychota
IZABELA29 18.08.2010 11:28
aż mi smaka zrobiłes

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak