Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kwaśnica

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 700 g
grzyby suszone 100 g
ziele angielskie 2 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
pieprz do smaku
sól do smaku
żeberka wędzone kostka sztuka
kapusta kiszona 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: kwaśnica

żeberka, grzyby i przyprawy gotujemy w 2 l wody, do momentu aż mięso będzie miękkie.
kapustę gotujemy w osobnym garnku w małej ilości wody,
następnie zawartość oby garnkow mieszamy, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcinek 16.12.2011 13:41
Ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak