Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurka w kostkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 sztuki
pieprz
olej 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kurka w kostkach

Pierś z kurczaka dzielimy na mniejsze kawąłki. Kostkę drobiową dokładnie rozprowadzamy z olejem i pieprzem. Kiedy masa będzie jednolita, marynatą zalewamy mięso i dokładnie mieszamy ręką, aby marynata wszędzie doszła. Odstawiamy na godzinę do lodówki. Po tym czasie każdy kawalek mięsa dokładnie smażymy z każdej strony.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.12.2013 11:49
Tylko robić i jeść.
parysek10 15.05.2012 11:28
dobre
SmacznaPyza 14.05.2012 21:07
niektórzy będą się zżymać, ale też tak przyprawiałam filet z kurczaka i całkiem fajnie to smakowało

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak