Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KURCZAK Z NADZIENIEM

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kurczak 1 SZT
mielone mięso 70 DKG
pieczarki 20 DKG
jajko 1 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: KURCZAK Z NADZIENIEM

Mielone mięso należy wymieszać z obranymi i pokrojonymi pieczarkami, jajkiem oraz przyprawami. Tak przygotowanym farszem napełniamy kurczaka i zaszywamy. Pieczemy w piekarniku ok.2 godziny w tem.180 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 16.05.2011 21:37
zapewne pyszny taki kurczaczek
Tika4444 20.11.2010 17:26
wyciągasz kości przed nadzianiem?
Dorota71 30.08.2010 17:25
ciekawy przepis
Emilia22 30.08.2010 16:56
mniam mniam
buksiak12 30.08.2010 16:27
uwielbiam dania z kurczakiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak