Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak z bambusem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka
bambus pędy
warzywa mrożone
imbir
sos sojowy
limonka
ryż
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz ziołowy mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak z bambusem

Pierś kroimy na mniejsze kawałki, podsmażamy na patelni z oliwą i sosem sojowym, dodajemy mrożoną mieszankę warzywną, na koniec pokrojone pędy bambusa, wszystko dopprawiamy solą, pieprzem, imbirem i sosem sojowym. Na koniec skrapiamy limonką. Gotowe, pyszne szybkie danie ;)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 09.05.2014 19:15
apetycznie podany kurczak :)))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak