Przepis i sposób przygotowania na: KURA W GALARECIE
Kroki postępowania
Najlepiej zostawić do następnego dnia w lodówce.
POLECAM !!!
filet z kurczaka | 1 szt |
marchewka ugotowana | 2 szt |
korniszony | 2 szt |
Kukurydza z Puszki | 5 łyżek |
groszek konserwowy | 5 łyzek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 5 ziarenek |
ocet 10 % | 4 łyzki |
cukier | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: