Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kulki serowe na zakąskę

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rokpol 0,25 kg
bryndzy 15 dag
masło 10 dag
natka pietruszki 1 łyżka
pieprz 0,5 łyżeczki
papryki 0,5 łyżeczki
cukier 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: kulki serowe na zakąskę

ser i bryndzę ucieramy na jednolitą masę doprawiamy pieprzem i cukrem wkładamy na trzy godziny do lodówki jednak nie mrozimy przed podaniem formujemy kulki wielkości czereśni podajemy na wykałaczkach jedynie posypane natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak