Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kulki ryżowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krówki 15 dag
toffi 25 dag
mleko 1 łyżka
margaryna 1/2 kostki
kakao 3 łyżki
ryż preparowany 1 paczka

Przepis i sposób przygotowania na: kulki ryżowe

na małym ogniu zagotować margarynę krówki toffi i mleko. następnie dodać kakao oraz ryż wymiesza ci lekko przestudzić. z masy uformować szyszki lub kulki. można je obtoczyc w wiórkach kokosowych

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 20.08.2011 23:48
pomysłowe
Magdalena80 27.07.2011 21:52
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak