Przepis i sposób przygotowania na: Kulki mięsne w sosie
Kroki postępowania
Następnie ugotować je w tej wodzie. Gotować aż woda odparuje do 1,5 szkl wody. Odcedzić , zostawiając wywar . Gdy ostygną pokroić grzyby.
mięso mielone | 25 dag |
jajko | 1 szt |
natka pietruszki | 1,5 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
bulion | 1,5 litra |
sól do smaku | |
pieprz |
grzyby suszone | 3 dag |
śmietana | 1/3 litra |
mąka | 30 g |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: