Przepis i sposób przygotowania na: Kulki mięsne
Kroki postępowania
Piec ok 200*C przez ok 30-50 min. Do upieczonego środka.
Smacznego :)
mięso mielone | 600 g |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
majonez | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
natka pietruszki | |
olej do smażenia | |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
sól do smaku | |
pieprz | |
ciasto francuskie | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: