Przepis i sposób przygotowania na: Kuleczki ryżowe
Kroki postępowania
Gotowe! Można Je jeść na gorąco, ale tak jak powiedziałam bardzo dobrze smakują też odgrzewane (wystarczy włożyć na chwilę do nagrzanego do 100 stopni piekarnika). Smacznego!
ryż biały | 1 szklanka |
kurkuma | 1/3 łyżeczki |
mozzarella | 150 g |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 5 łyżek |
sól | |
pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej | |
bulion | 1 kostka |
salami | 100 (pieprzowe) |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: