Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kukurydziano koperkowa kapucha

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 1/2 puszka
posiekanego koperku 1/2 szk
do smaku
cukier
sól
ocet jabłkowy
olej
kapusta młoda 5 pisekana

Przepis i sposób przygotowania na: Kukurydziano koperkowa kapucha

Poszatkowaną kapustę wsypać do miski. Cebulę obrać, opłukać i pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć z zalewy i dodać ją razem z koperkiem i pokrojoną cebulą do kapusty. Następnie dodać przyprawy i wymieszać surówkę. Po około pięciu minutach spróbować i ewentualnie jeszcze doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak