Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kukurydziane kotlety

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 2 puszka
jajko 2 szt
mąka 6 łyżka
szczypiorek usiekany 2 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
keczup pikantny 2-3 łyżka
parmezan starty 2-3 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kukurydziane kotlety

Jajka ubijamy , dodając mąkę , tarty ser, szczypior i odsączoną z zalewy kukurydzę. Doprawiamy do smaku i na rozgrzany olej nakładamy łyżką niewielkie kotleciki. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Podajemy z keczupem i chrupiącym pieczywem. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 01.06.2012 12:36
super
Aneta41 01.06.2012 12:36
super
ewaa 30.05.2012 21:05
smaczne
jozefinach 20.05.2012 10:28
Ciekawy przepis.
RenataZ-et 08.05.2012 21:03
fajny pomysł
bercik1 16.04.2012 18:24
Musze przygotować.
romanrafal
romanrafal 26.03.2012 15:17
fajne
teresa18 22.03.2012 19:04
świetne kotleciki
Justyna Jussstiii 23.02.2012 10:54
super
FAFIK 31.12.2011 08:28
Ciekawy pomysł!
Margo1 17.12.2011 13:15
super , lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak