Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kryzysowa pomidorowa na bulionie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulion 1,5 l
makaron świderki
pomidor 1
koncentrat pomidorowy
śmietana
szczypiorek
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kryzysowa pomidorowa na bulionie

Bulion zagotować, pomidora drobno pokroić i dodać do bulionu, następnie dodać 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego, doprawić solą i pieprzem. W osolonej wodzie ugotować makaron świderki. Na talerz nakładamy makaron zalewamy zupą, dodajemy śmietanę i posiekany szczypiorek. Podajemy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika111 04.08.2012 15:36
fajna :)
Konczi 25.07.2012 18:49
bardzo szybka :)
Wafelek2601 25.07.2012 12:07
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak