Przepis i sposób przygotowania na: Kruszowiec z agrestem i pianką.
Kroki postępowania
Podzielić na 3 części.
Do drugiej dodać kakao i spirytus, wymieszać na kruszonkę
Pozostawić jeszcze na 1/2 h w wyłączonym piecu.
mąka | 60 dag |
żółtko jajek | 5 szt |
cukier | 3 łyżki |
masło | 1 kostka |
smalec | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 2 łyżki |
spirytus | 1 łyżka |
białko | 7 szt |
cukier | 1 szklanka |
agrest | 80 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: