Kruszonka kokosowa

Kruszonka kokosowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

    20 dkg
  • masło

    1 kostka
  • cukier

    20 dkg
  • kokos

    1 paczka
  • cukier waniliowy

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Kruszonka kokosowa

Mąkę wymieszać z cukrem, cukrem waniliowym oraz kokosem. Dodać stopione ciepłe masło, zagnieść. Rozkruszyć po cieście.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

kriso 06.12.2011 20:18
pychota
Iwona51 21.11.2011 08:54
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat