Kruszonka kokosowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

    20 dkg
  • masło

    1 kostka
  • cukier

    20 dkg
  • kokos

    1 paczka
  • cukier waniliowy

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z cukrem, cukrem waniliowym oraz kokosem. Dodać stopione ciepłe masło, zagnieść. Rozkruszyć po cieście.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kriso 06.12.2011 20:18
pychota
Iwona51 21.11.2011 08:54
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat