Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruszonka II

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 75 g
cukier 75 g
mąka 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Kruszonka II

Kroki postępowania

1
Masło rozpuścić w rondelku. Dodać cukier i wymieszać.
Krok 1 - Kruszonka II foto
2
Następnie dodać mąkę i dokładnie wymieszać, aż powstanie jednolita masa.
Krok 2 - Kruszonka II foto
3
Kruszonkę przed posypaniem na ciasto umieścić na ok. 30 min do lodówki.
Krok 3 - Kruszonka II foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milka100 12.11.2013 22:18
To jest super przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak