Kruszon z szampana

Kruszon z szampana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • butelka białego wina

  • butelka szampana

  • likier pomarańczowy

    40 ml
  • cukier

    3-4 łyżki
  • sok z cytryny

  • grejfrut

  • plasterki cytryny

  • lód

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Owoce pokroić ,wrzucić do szklanego dzbanka ,wlać sok zasypać cukrem zalać likierem i odstawić na 2 godziny. Wrzucić lód wlać szampan i wino.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olivka 26.12.2011 08:10
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat