Kruszon bananowo- jagodowy

Kruszon bananowo- jagodowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    100 g
  • winiak

    125 ml
  • melisa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Owoce jagodowe po umyciu zasypujemy cukrem. Banany po obraniu kroimy na plasterki i zalewamy winiakiem. Przed podaniem umieszczamy owoce jagodowe i banany w misie i dopełniamy schłodzonym białym winem i winem musującym. Przelewamy do pucharków i dekorujemy miętą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

sunnymood

26.03.2012 17:20
Smaczny:))

matriasik

13.11.2011 23:44
Fajny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat