Składniki:
wywar mięsny | 2.5 litra |
bulgur | 4 łyzki |
ziemniaki | 5 szt |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
por (biała część) | 5 cm |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wywar mięsny | 2.5 litra |
bulgur | 4 łyzki |
ziemniaki | 5 szt |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
por (biała część) | 5 cm |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: