Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik z grzybami Eli na gęsinie
przygotowanie grzybów
przygotowanie warzyw
przygotowanie krupniku
Do zupy dodać koperek i doprawić przyprawą w płynie do smaku.
Smacznego!
gęś | 1 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 8 ziaren |
podgrzybki | 40 dag |
cebula duża | 1 szt. |
masło 82% | 1 duża łyż. |
sól | 4 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 4 szczypty |
marchewki | 3 szt. |
korzeń pietruszki | 1 szt. |
seler korzeniowy średniej wielkości | 1 ćwiartka |
ziemniaki średnie | 8 szt. |
koperek świeży | 1 pęczek |
ugotowana kasza pęczak | 500 gramów |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 2 łyżki |
Do zupy dodać koperek i doprawić przyprawą w płynie do smaku.
Smacznego!
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: