Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krupnik wiosenny

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płatki owsiane 5 łyżek
mleko 1 szkl.
masło 1 łyzka
sól do smaku
rzeżucha 2 łyzki
przyprawa kucharek 2 łyżki
włoszczyzna 1 (pęczek)

Przepis i sposób przygotowania na: krupnik wiosenny

Włoszczyznę obrać i pokroić w kostkę. Ugotować do miękkości,zasypać płatkami owsianymi. Osolić, dadac masło i doprawić do smaku.Na końcu dołożyć rzeżuchę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 17.01.2012 07:30
przepadam za zupami
Monika192 28.12.2010 14:52
uwielbiam krupnik, mniam
Kryska73 16.12.2010 21:06
wspaniały
zajaczekjz 14.11.2010 15:43
pyszny!
Łucja1 16.10.2010 11:03
jedna z ulubionych moich zup
mamusia1 02.08.2010 16:55
lekki i super na upały!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak