Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krupnik po Słupecku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skrzydełka kurczaka 4 szt
schab bez kości 300 g
marchewka 3 szt
pietruszka 1 szt
natka pietruszki do smaku
por 1 szt
seler 1 szt
woda 3 litr
bulion drobiowy 2 kostka
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
pieprz do smaku
sól do smaku
kasza 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik po Słupecku

Do gotujacej sie wody wrzucamy kostki bulionowe, skrzydelka, pokrojony schab, pokrojone warzywa, kasze i przyprawy. Gotujemy 20-30 minut na malym ogniu. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 17.11.2012 09:37
a dla mnie pyszna zupa :)
ALAGOR 26.10.2012 15:38
nie jestem wylewny ;) czas to przepis ;)
pacpaw 22.10.2012 19:17
żeś się rozpisał :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak