Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik owsiany z fasolą mung i grzybami
Gotować do miękkości kaszy i warzyw.
Doprawić do smaku przyprawą warzywną, pieprzem i uniwersalną przyprawą w płynie.
kasza | owsiana 1/2 szkl. |
wywar drobiowy | 1,5 litra |
fasola mung | 1/2 szkl. |
seler korzeniowy | średni kawałek |
marchewka | 1 duża |
pietruszka | 1 duża |
grzyby suszone | garść |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
przyprawa w płynie | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Ziele angielskie całe Prymat | 4-5 kulek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 średnie |
ziemniaki | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: