Składniki:
mąka | 60 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
cukier puder | 3/4 szklanki |
żółtko jajek | 5 sztuk |
margaryna | 20 dag |
kwaśna śmietana | 2 łyżki |
rabarbar | 80 dag |
mąka | 60 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
cukier puder | 3/4 szklanki |
żółtko jajek | 5 sztuk |
margaryna | 20 dag |
kwaśna śmietana | 2 łyżki |
rabarbar | 80 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: