Kruchy spód do babeczek

Kruchy spód do babeczek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1 kg mąki

  • 40 dag margaryny

  • 35 dag cukru

  • 6 zołtek

  • 3 białka

  • 2 łyżeczki proszku-płaskie

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać rozwałkować. Wysmarowanych foremek lejem wkładasmy i ugniatamy ciasto. Piec aż się zrumienią w temp 180 st

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat