Przepis i sposób przygotowania na: Kruche czekoladowe ciasteczka
Kroki postępowania
Szybko zagnieść ciasto, owinąć folią i wstawić do lodówki na 2 godziny.
Piec w 190 stopniach przez około 15 minut.
mąka | 3 szklanki |
masło | 200 gramów |
cukier puder | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
śmietana 12% | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
czekolada mleczna | 1/2 tabliczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
żółtko jajek | 2 sztuki |
Szybko zagnieść ciasto, owinąć folią i wstawić do lodówki na 2 godziny.
Piec w 190 stopniach przez około 15 minut.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: