Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

królik z jałowcem i czombrem

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czomber
2 łyżki
kostka rosołowa
1 szt
woda
2 l
majeranek
1 łyżka
Sklep Prymat
czosnek
5 ząbków
marchewka
3 szt
śmietana 18 proc
1 op
sól do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
Owoc jałowca cały Prymat
kilka szt.
królik
1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: królik z jałowcem i czombrem

Mięso z królika gotujemy w przyprawach z kostką rosołową.Marchewkę myjemy obieramy,kroimy w kostkę i również dodajemy do gotującego się królika.Gdy mięso jest już miękkie dodajemy śmietanę i jeszcze przez chwilę gotujemy i na koniec doprawiamy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Michał2 31.01.2014 16:14
smaczne danie
EWI 02.12.2013 18:28
mniam mniam
Andysz 14.02.2013 09:14
mniammm;]
Betka 10.02.2013 11:08
pycha;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak