Składniki:
czomber | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
woda | 2 l |
majeranek | 1 łyżka |
czosnek | 5 ząbków |
marchewka | 3 szt |
śmietana 18 proc | 1 op |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
królik | 1 kg |
czomber | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt |
woda | 2 l |
majeranek | 1 łyżka |
czosnek | 5 ząbków |
marchewka | 3 szt |
śmietana 18 proc | 1 op |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
królik | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: