Krokodyl z parówki dla niejadka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jedną parówkę rozciąć aby zrobić paszczę krokodyla, ponacinać górę w kształcie łusek i wymodelować ogon. Z drugiej parówki odciąć końcówki i przekroić na połówki. Wszystko razem ugotować Po ugotowaniu ułożyć z parówek krokodyla z nogami. Z ketchupu zrobić język krokodyla. Ogórka obrać i pokroić w plastry i zrobić z niego 'zarośla'.
Tak przygotowana paróweczka będzie niezłą chrapką dla niejadka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
angelika4 11.08.2012 10:30
ciekawe
caralajna 18.05.2012 21:42
ciekawy
fictor123 12.05.2012 16:19
swietny pomysl
eli82 10.05.2012 17:17
haha :)
Angelika10 23.04.2012 00:57
wygląda super ;)
Kuchareczka2 02.04.2012 10:26
fajny
Piotr24 20.03.2012 22:32
niezły pomysł ^^

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat