Przepis i sposób przygotowania na: Krokiety z młodą kapustą i pieczarkami
Kroki postępowania
Krokiety można także panierować z bułce tartej.
mleko | 2 szklanki |
woda ciepła | 1/2 szklanka |
mąka pszenna | 30 dag |
jaja | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 1/2 łyżeczka |
sól | 1 płaska łyżeczka |
cukier | 2 łyżeczki |
kapusta biała | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuki |
pieczarki | 1/2 kg |
smalec | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: