Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krokiety z mięsem cebulką i pieczarkami

3.0
(11)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso cielęce bez kości 500 g
mięso wieprzowe bez kości 500 g
cebula smażona 3 szt
naleśniki 20 szt
pieczarki usmażone 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: krokiety z mięsem cebulką i pieczarkami

mięsko gotujemy w wywarze z przyprawami , następnie mielimy i mięszamy z pieczarkami i cebulką , gotowym farszem nadziewamy naleśniki na koniec panierujemy i opiekamy na wolnym ogniu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iza10 04.02.2012 11:57
jadłam wczoraj ; D
caroline1983 30.07.2011 23:52
z takim farszem jeszcze nie jadłam
SmakolykiJoanny 19.07.2011 07:35
jak apetycznie wygląda
Wacław 04.07.2011 09:04
smaczne
iwa643 02.07.2011 07:33
pyszne
stokrotka 10.06.2011 17:48
mniam...
Anna133 05.06.2011 20:30
a dodanie pieczarek sprawia że smakują inaczej niż u wszystkich :)
Anna133 05.06.2011 20:29
dzięki pomieszanu różnych mięs mamy delikatny smak :)
pawel6 04.06.2011 07:34
Bardzo smacznie wygląda:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak