Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krokiety z kapusta i grzybami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

naleśniki 6szt
kapusta kiszona Pół kg
pieczarki 200g
Pieprz czarny mielony Prymat 1szt
sól do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat 20g
barszcz czerwony 1szt

Przepis i sposób przygotowania na: Krokiety z kapusta i grzybami

Robimy naleśniki. Kapustę gotujemy i pieczarki na oleju smażymy dodajemy do kapusty oraz zioła pieprz. Całość mieszamy. Wkladamy do naleśnika i zamykamy. Obtaczamy w bułce i jajku i na goracym oleju smażymy na,złoty kolor z dwóch stron. Smacznego i do tego barszczyk mniam

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak