Składniki:
kapusta kiszona | 1000 g |
kiełbasa podwawelska | 250 g |
cebula | 1 szt |
mąka | 500 g |
mleko | 750 ml |
olej do smażenia | |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100 g |
kapusta kiszona | 1000 g |
kiełbasa podwawelska | 250 g |
cebula | 1 szt |
mąka | 500 g |
mleko | 750 ml |
olej do smażenia | |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: