Przepis i sposób przygotowania na: Krewetki Fu Kung
Ponownie rozgrzać w woku lub na patelni 1 łyżkę oleju i podsmażyć krewetki z jajkami, mieszając drewnianą łyżką, uważając, aby jaja zbytnio nie wyschły.
krewetki koktajlowe | 250 g |
jaja | 4 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
wino ryżowe | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
olej arachidowy | 2 łyżki |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: