Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kremowa zupa z mąki z pełnego przemiału

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1 łyżka
mąka z pełnego przemiału 6 sztuk
wywar z warzyw 2 l
sól
śmietana 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: kremowa zupa z mąki z pełnego przemiału

rozgrzewam margarynę w rondlu i robię zasmażkę z mąki, wlewam wywar, solę i gotuję 1/2 godziny często mieszając. śmietanę nakładam do talerzy i zalewam zupą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 20.08.2012 12:23
pycha
sznycel 19.08.2012 18:39
koleżanki wegatarianki ją lubią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak