Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kremowa szparagowo- brukłowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brokuł 3/4 szt
szparagi zielone 10 szt
bulion warzywny 750 ml
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kremowa szparagowo- brukłowa

Bulion warzywny zagotować.
Wrzucić do niego pocięte różyczki brokuła i pokrojone szparagi.
Kiedy warzywa będą miękkie całość dokładnie miksujemy.
Doprawiamy do smaku solą, pieprzem.
Podajemy z grzankami

(kilka szparagów można wyciągnąć wcześniej i dodać w całości do zupy)
SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 19.05.2014 12:56
Pyszna zupa,chętnie się skuszę :-)
migotka28 18.05.2014 20:01
bardzo apetycznie sie prezentuje
alaaa 18.05.2014 19:00
dla mnie świetne połączenie, lubię i brokuły i szparagi
jasiek 18.05.2014 18:30
elegancka zupka
Ankha 18.05.2014 18:18
Wygląda bardzo zachęcająco :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak