Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kremowa pomidorowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory z puszki 1 puszka
bulion 150 ml
cebula 2 sztuki
GORGONZOLA 50 g
sól do smaku
śmietana 1 łyżka
boczek 100 w kostkę

Przepis i sposób przygotowania na: Kremowa pomidorowa

Cebulę zeszklić, boczek podsmażyc, wszystko połączyć z pomidorami i bulionem, zmiksowac na gładką masę, zagotowac, doprawić do smaku. Udekorowac łyżką śmietany. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 14.02.2012 12:37
fajna
Jodaj 20.01.2012 12:00
już nie powinno krwawić :) ja zagłosowałam :)
Jodaj 20.01.2012 11:59
uwielbiam pomidorową :)
Smakosz6 08.11.2011 12:16
taka piękna i smaczna zupka- a nikt nie głosuje- me serce krwawi;)
Smakosz6 06.04.2011 12:57
wygląda rewelacyjnie, a smakuje jeszcze lepiej! uwielbiam zupę pomidorową!
agogo2 07.03.2011 13:03
moja ulubiona

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak