Składniki:
szparagi zielone | 1 pęczek |
ziemniaki | 4 sztuki (młode) |
cebula | 1 sztuka |
ząbki czosnku | 1-2 sztuki |
bulion drobiowy | ok.1 l |
oliwa | 2 łyżki |
koperek | |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
szparagi zielone | 1 pęczek |
ziemniaki | 4 sztuki (młode) |
cebula | 1 sztuka |
ząbki czosnku | 1-2 sztuki |
bulion drobiowy | ok.1 l |
oliwa | 2 łyżki |
koperek | |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: