Składniki:
groszek zielony | 30 dag |
cebula | 1 |
masło | 1 łyżka |
śmietana 12% | 2 łyżki |
szynka parmeńska | 4 plasterki |
pestki dyni | 3 łyżki |
wino białe wytrawne | 100 ml |
bulion warzywny | 300 ml |
natka pietruszki |
groszek zielony | 30 dag |
cebula | 1 |
masło | 1 łyżka |
śmietana 12% | 2 łyżki |
szynka parmeńska | 4 plasterki |
pestki dyni | 3 łyżki |
wino białe wytrawne | 100 ml |
bulion warzywny | 300 ml |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: