Składniki:
kalafior | 1 szt |
bulion | 2 szklanki |
seler naciowy | 2 gałązki |
cebula | |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 50 ml |
masło | 50 g |
pieprz mielony | |
sól | |
gałka muszkatołowa starta | 1/2 łyżeczki |
kalafior | 1 szt |
bulion | 2 szklanki |
seler naciowy | 2 gałązki |
cebula | |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 50 ml |
masło | 50 g |
pieprz mielony | |
sól | |
gałka muszkatołowa starta | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: