Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem z brokułów z mozarellą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser topiony ementaler 2 szt.
mozarella0,5 0,2 kg
brokuły o,5 kg
kostka rosołowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Krem z brokułów z mozarellą

Przygotować wywar w ilości ok.1 litra. Wrzucić mrożone brokuły i gotować ok 20 minut. Schłodzone miksujemy z dwiema kostkami sera topionego i doprawiamy do smaku kucharkiem i majerankiem. Mozarellę trzemy na grubie wiórki i zalewamy gorącą zupą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 21.11.2010 22:31
I smakuje, przynajmniej mi...:)
hastalavista 21.11.2010 00:37
brzmi świetnie! :)
kuklik 18.10.2010 10:27
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak