Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem porzeczkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek homogenizowany 2 szt./waniliowy
cukier puder 1 łyżka
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżka
czerwona porzeczka 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Krem porzeczkowy

Sposób przygotowania:
Żelatynę rozpuścić w odrobinie gorącej wody i zmieszać z serkiem waniliowym. Dodać cukier puder, porzeczki (zostawić kilka do dekoracji) i wymieszać. Rozłożyć do pucharków i schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mniam 12.07.2014 15:50
To musi być pyszne! Taki kremik to muszę koniecznie zrobić :)
Beatris 12.07.2014 12:23
Przepyszny deserek:)
norweska20 12.07.2014 00:06
chętnie zjem taki deser
pajbek 11.07.2014 21:36
Pyszne :-)
Mira85 11.07.2014 21:30
świetny deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak