Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem czekoladowy z cieciorki

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cieciorka konserwowa 1 puszka
ksylitol 4 łyżki
ekstrakt waniliowy 1 łyżka
kakao 1 łyżka
mleko ryżowe 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Krem czekoladowy z cieciorki

Cieciorkę odsączamy z zalewy, przekładamy do blendera. Dodajemy ksylitol/ cukier, ekstrakt waniliowy, kakao i mleko. Całość dokładnie blendujemy na gładką masę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 27.02.2016 21:16
Do ciasta też się nada?
barbara11561 28.04.2015 13:52
nie jadłam takiego-ciekawy
dom-agi 28.04.2015 13:35
Bardzo ciekawy pomysł!
bietka 28.04.2015 13:29
pomysłowy ten krem i pewnie smaczny : )
wwwiolka 28.04.2015 12:58
Bardzo fajny przepis.
Magula 28.04.2015 12:35
takiego kremu jeszcze nie jadłam
Mniam 28.04.2015 12:07
Z takim kremem to mogłabym chyba kilogram truskawek zjeść na raz :)
dollce 28.04.2015 11:44
ciekawy pomysł ;)
Asik32 28.04.2015 11:13
wspaniały dodatek do owoców:)
kloruś 28.04.2015 11:05
chętnie bym skosztowała!
mysza75 28.04.2015 10:27
jaki fajny pomysł i mega zdrowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak