Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem Cebulowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Wywar

wywar warzywny 1 L

Składnik Główny

cebula biała 1 kg
masło do smażenia
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
serek topiony 3-5 szt
śmietanka 22%
groszek ptysiowy opcjonalnie

Przepis i sposób przygotowania na: Krem Cebulowy

Cebule pokroić na kostkę , podsmażyć na maśle na złoty kolor dodać sól pieprz.Całość połączyć z wywarem i zmiksować blenderem.Śmietankę zahartować z kremem a następnie całość wlać do kremu pod koniec dodajemy serki topione i podajemy z groszkiem ptysiowym. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak