Krakersowe kanapeczki z łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • krakersy

    1/2 opakowania
  • łosoś wędzony plastry

    10 dag
  • twarożek kozi

    15 dag
  • śmietana kremówka

    1 łyżka
  • Chrzan śmietankowy Smak

    1 łyżeczka
  • dymki ze szczypiorkiem

    pęczek
  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

    do smaku
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1.
Serek kozi ucieramy ze śmietanką oraz solą i pieprzem, dodajemy posiekaną cebulę dymkę oraz chrzan, mieszamy. Krakersy smarujemy serkiem układamy na talerzu na wierzch dodajemy po plasterku pokrojonego wędzonego łososia. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justyna Jussstiii 31.12.2016 19:44
pychota :)
Róża1 02.05.2016 22:23
Superowe przekąski :-)
ilka01 02.05.2016 22:09
super pomysł
afrodyta 02.05.2016 21:41
Smaczna przekąska
Damiano 02.05.2016 21:23
fajny pomysł
Mama niejadka 02.05.2016 20:50
Pyszne kanapeczki
bietka 02.05.2016 20:15
smaczna przekąska :)
jasiek 02.05.2016 19:15
szybka przekąska na szybka imprezę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat