Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakers ciasto

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

paczki duzych krakersow 2
mleko 5 szklanek
budyń śmietankowy 1
żółtko jajek 4
cukier 1 szklanka
cukier wanilinowy 1
margaryna 250 dag
mąka 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Krakers ciasto

4 szklanki mleka zagotowac z cukrem waniliowym, cukrem i maslem. Pozostale mleko wymieszac z budyniem, maka, zoltkami i wlac do gotujacego sie mleka. Mieszac az zgestnieje. polowe krakersow polozyc na plaszke przykryc goracym kremem nastepnie polozyc krakersy na gore. Mozna posypac gore cukrem pudrem. Poczekac do wystgniecia az to wszystko bedzie miekkie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 21.12.2013 19:41
mniam rewelacja
Grazyna0211 05.08.2013 18:32
smacznie się zapowiada
martyna94 27.06.2013 15:43
Tanie, szybkie, a jakie dobre :)
Klausia 28.05.2013 21:48
Bardzo lubię to ciasto :) jest super :)
fotoviderek 18.04.2013 11:52
Super ciacho do kawy :)
traktorek 07.04.2013 11:46
szybkie i smaczne
Bernadeta1 05.04.2013 00:29
są na pewno bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak