Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOTLETY ZIEMNIACZANE Z PASZTETEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 500 g
mąka ziemniaczana 2 łyżki
mąka pszenna 4 łyżki
sól do smaku
cebula 1 szt
pasztet 200 (drobiowy)

Przepis i sposób przygotowania na: KOTLETY ZIEMNIACZANE Z PASZTETEM

Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, odcedzamy, przepuszczamy przez praskę i studzimy. Następnie dodajemy mąki i dobrze wyrabiamy. Pasztet wraz z cebulką przysmażamy na patelni, studzimy. Z ziemniaków lepimy kotlety i nadziewamy gotowym pasztetem. Przysmażamy na patelni na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami.
SMACZNEGO!!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 21.03.2013 13:26
Bardzo smaczne
msmors 21.03.2013 13:21
ciekawy pomysł
Marta1986 21.03.2013 12:19
bardzo apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak