Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z ryby 40 dag
jajko 1 sztuka
cebula 1 sztuka
bułka pszenna 1 sztuka
mąka pszenna 2 łyżki
olej do smażenia trochę

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z ryb

Starannie umyj filety z ryb. Namocz bułkę pszenną. Następnie namoczoną bułkę i filety zmiel w maszynce na drobną masę. Dodaj drobno posiekaną cebulę, jajko, koperek lub pietruszkę, pieprz i cukier do smaku. Całość dokładnie wymieszaj. Formuj kotleciki, obtaczaj w mące przed smażeniem na rozgrzanym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 09.11.2011 11:39
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak