Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z rusztu

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kotlety schabowe 4 szt.
olej 1/2 szklanki
ocet 1/2 szklanki
czosnek 2 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z rusztu

Wykonanie:
Kotlety myjemy i osączamy. Olej, ocet, przyprawy i zmiażdżony czosnek mieszamy i odstawiamy. Po chwili wkładamy do zalewy kotlety i wstawiamy na dwie godziny do lodówki. Następnie mięso wyjmujemy, osączamy i pieczemy z obu stron na grubym ruszcie lub w piekarniku do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 28.12.2015 08:18
smacznie wyglądają
Mniam 30.09.2015 11:54
Ciekawie przygotowane. Może uda mi się wypróbować.
agnieszka214 30.09.2015 11:20
kuszaco wygladaja mogłabym je zjeśc odrazu
inka2012 30.09.2015 10:52
pychota!
Pani Domu 30.09.2015 10:28
przepysznie wyglądają
Maridka19 30.09.2015 09:11
ale pyszności na obiadek
justynkag 30.09.2015 07:32
Pięknie przyrumienione
Katarzyna/kate1980 29.09.2015 21:54
świetny przepis
JulkaTomeczek 29.09.2015 21:19
Wygląda pysznie
pajbek 29.09.2015 20:43
Super mięsko :-)
IKrakowianka 29.09.2015 19:31
pyszne jest takie mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak