Składniki:
filet z kurczaka | 2 szt |
cebula | 1 szt |
ser ementaler | 20 dag |
żółtko jajek | 1 szt |
majonez | 2 łyzka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka mielona | 2 łyżka |
filet z kurczaka | 2 szt |
cebula | 1 szt |
ser ementaler | 20 dag |
żółtko jajek | 1 szt |
majonez | 2 łyzka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka mielona | 2 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: